П`ятниця, 29-Бер-2024, 01:43

Яснозірська загальноосвітня школа

І-ІІІ ступенів

Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Мапа сайту
Категорії розділу
Новини
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » 2016 - Рік англійської мови » Новини

English2016 at Yasnozirya School
09-Лис-2016, 09:52

У зв’язку з оголошеним роком англійської мови у вчителів та школярів  зявилася можливість користуватися безліччю безкоштовних ресурсів, що   містять  корисні, цікаві, незвичайні матеріали.

 

Одним з перших заходів у рамках року англійської мови став фестиваль англійської мови.

У фестивалі взяли участь учні 2 – 11 класів в таких номінаціях:

 

Презентація англійського фольклору в контексті проекту «Культура і креативність». 2-8 класи

 

Фотовиставка «Shakespeare lives in photography». 10 – 11 класи

 

Есе «The future of English Language in my life». 10 – 11 класи:

 

Виставка малюнків та постерів на тему «Англомовні країни». 4 – 9 класи

У квітні був проведений тиждень англійської мови, протягом якого учні представили свої творчі проекти англійською мовою з тем «Англомовні країни: географія, символи, їжа, спорт», «Навчання за кордоном», «Англійська on-line»: фото, малюнки, постери, ессе, відео та Power-презентації, переклади поезії.

Також було проведено опитування вчителів та учнів школи щодо ролі англійської мови у їхньому житті, результати якого здивували та мотивували учнів вивчати мову старанніше.

Протягом усього тижня учні 7-11 класів готувались до завершального свята – вечора англійської мови. Тут семикласники співали та інсценували пісню, восьмикласники показали свої акторські здібності, зігравши п’єсу В.Шекспіра «Ромео і Джульєтта». Найголовнішою подією став захід «Брейн-ринг», що проходив у два етапи: спочатку на уроках англійської мови у 8-11 класах, щоб сформувати команди та ознайомити учнів з правилами гри, а потім – на вечорі англійської мови – 5 команд змагались на звання переможців серед 8-11 класів. У фіналі боролись команди 11 та 8-А класів, після запеклої та цікавої гри переможцями стали восьмикласники.

Вже другий рік поспіль на свято англійської мови у Яснозірську школу ми запросили учнів Мошнівської музичної школи – переможців всеукраїнських та міжнародних конкурсів, які знайомили нас з музикою англомовних композиторів. Тож на святі звучали не лише пісні сучасних англомовних співаків та груп у виконанні наших учнів, а й твори класичних та сучасних композиторів. Всі присутні насолоджувались звучанням гітари у поєднанні з мелодійним голосом та фортепіано.

Веселою забавою стали конкурси, що проводились для всіх присутніх на святі. Тут учні могли отримати призи та солодощі за знання англійської мови та використання її у нестандартних ситуаціях.

На завершальній лінійці учні отримали призи та нагороди за творчу та активну участь, сумлінну підготовку та креативність. Троє учнів нашої школи отримали сертифікати Canadian College of English про успішне проходження річного дистанційного курсу англійської мови на рівні 115 та 120 (А2 та В1). Це теж стало мотивацією для багатьох учнів покращити свої знання та почати вчитись старанніше.

Звісно, кульмінацією та найбільшою подією у  2015-2016 н.р. стала перемога школи у конкурсі GoCamp, адже учні нашої школи отримали прекрасну нагоду поспілкуватись з волонтерами, які прибули з Лондона та Вінниці для того, щоб провести час із учнями та допомогти їм подолати бар’єр,  що заважає вільно спілкуватись та висловлювати свої думки англійською. Роль та результати літнього мовного табору 2016 важко переоцінити.

У рамках року вчителі англійської мови  отримали можливість безкоштовно пройти курси професійної підготовки та безліч тренінгів у рамках проектів від British Council, McMillan, FutureLearn, OxfordPress та ін.

Учні також прийняли участь та здобули перемоги у конкурсах Greenwitch, Puzzle.

Для обдарованих учнів, учасників  гуртка англійської мови, студентів Канадського коледжу була організована екскурсія до с. Буки (Букський каньйон) та зняття репортажу про одну з перлин Черкаського краю англійською мовою.

 

Отже, перша половина року 2016 була насиченою та плідною, на другу половину заплановані наступні заходи:

  • продовження навчання у Canadian College of English
  • проведення тижня англійської мови
  • співпраця з волонтерами
  • співпраця з GoGlobal, Univercity of Oregon, P&P  
  • робота гуртка англійської мови
  • поповнення бібліотеки англомовною та методичною літературою
Категорія: Новини | Додав: dacan
Переглядів: 394 | Завантажень: 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Друзі сайту
Корисні посилання

волог.:

тиск:

вітер:

Copyright MyCorp © 2024